+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Why does this site load so slowly now?

  1. #1

    Default Why does this site load so slowly now?

    This seems like it has gotten real bad in the last year. It noticeably takes me 5-10 seconds to load pages in this forum these days. It makes for a pretty awful browsing experience. This wasn't the case before, but now it's common every time I visit the site. It's not my connection, and my internet is pretty fast and all other sites load fine.

    Does anyone else have this problem? Do we need to put some turbo jets on the APForum servers to get some faster load times?

  2. #2
    Discovered Stowaway thegab's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    US- Midwest

    Default Re: Why does this site load so slowly now?

    Yes its awful for me too

  3. #3

    Default Re: Why does this site load so slowly now?

    We're aware of the problem and trying to fix it.

    I don't personally know why it's gotten worse but I've definitely noticed it.

  4. #4

    Default Re: Why does this site load so slowly now?

    Quote Originally Posted by RoboBlue View Post
    We're aware of the problem and trying to fix it.

    I don't personally know why it's gotten worse but I've definitely noticed it.
    Is there anything we can do to help? Is it a money thing? Coding?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts